Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Njerëzit me këto lloje gjaku e kanë më vështirë të humbin peshë

Nëse jeni ndër ata për të cilët humbja e peshës është një mision pothuajse i pamundur, grupi juaj i gjakut mund të jetë arsyeja.

Nutricionistja Sima Khan sqaron se njerëzit me grup gjaku AB + ose AB – e kanë më vështirë për të eliminuar kilogramët e padëshiruar.

Arsyeja? Njerëzit me këto lloje gjaku e kanë të vështirë të ndryshojnë zakonet e tyre të ngrënies. Ata me grupe gjaku O + dhe B + do ta kenë më të lehtë të heqin qafe depozitat e padëshiruara të yndyrës.

Njerëzit me lloj gjaku B + kanë një vlerë më të lartë bazale metabolike (BMR), kjo është arsyeja pse ata janë të vështirë për t’u trashur. /Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë