Pre, Shk 26, 2021
Banner Top
Banner Top
Gjilani pranon pako ushqimore e higjienike nga misioni i OKB-së

Komuna e Gjilanit ka pranuar kontigjentin me pako ushqmore dhe higjienike nga misioni i OKB-së në Kosovë.

“Falënderoj misionin e OKB-së në Kosovë, që përmes përfaqësuesit në Kosovë, Zahir Tanin, të cilët në Gjilan kanë sjellë 93 pako ushqimore dhe 40 pako higjienike, për familjet në nevojë. Kjo është në vazhdën e mbështetjes së Komunës sepse nga ky miision ne kemi përfituar edhe dy vetura dhe projekte tjera”.

“Ky virus nuk njeh religjion, etni e bashkësi. Sidomos rikthimi i rasteve të reja, tregon se sa i pamëshirshëm dhe I panjohur është ky virus, edhe për shkencëtarët dhe për qytetarët”, është shprehur Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri.

Arkiva

Kategoritë