Enj, Jan 21, 2021
Banner Top
Banner Top
BLEJ, ZBULO NË MERIDIAN FITO!

Rrjeti i marketeve të lagjes Meridian Express,  për të gjashtin vit me radhë organizon kampanjën me kartela gërvishëse “Blej , zbulo në Meridian Fito” e cila kategorizohet si një ndër kampanjat më të suksesshme dhe unike në treg. Edhe këtë vit ju presin mijëra shpërblime instant që mund ti merni aty për aty si dhe mund të bëheni fitues i njërit nga shpërblimet ekskluzive si:

5x iPhone 11,

5x Sony Playstation,

5x TV,

5x Tablet Samsung,

5x Kamera instax,

5x Kupona me vlerë 100 euro.

Si mund të bëheni pjesë e kampanjës?

Për çdo blerje mbi  10 euro, ju pajiseni me kartelë gërvishëse dhe zbuloni aty për aty dhuratën që keni fituar. Kampanja do të jetë aktive nga data 30 qershor  deri më 30 korrik 2020 dhe vlenë në të gjitha marketet Meridian Express.

“Qëllimi i kësaj kampanje është që blerjet ditore t’i bëjmë më të përshtatshme dhe më të plota për çdo konsumatorë dhe që kjo përvojë në Meridian të jetë gjithmonë e këndshme dhe shpërblyese. Gjatë këtij muaji, përveq që ofrojmë përvojë unike në dyqanet e Meridian Express, do të keni mundësi të fitoni edhe mijëra dhurata, në mënyrë që shporta juaj ditore e blerjeve në dyqanet tona të plotësohet edhe me një shpërblim të vlefshëm, si shenjë falenderimi për gjithë konsumatorët tanë” ka thënë Yllka Mustafa Vejsa , Menaxhere e Marketingut në Meridian Express.

Gjithashtu, falenderojmë edhe brendet pjesëmarrëse që mundësuan realizimin e kësaj kampanje.

Përveç lojës shpërblyese, Meridian Express ju sjell edhe ofertën me çmimet më të lira në shumë produkte esenciale e higjenike.  Për të parë ofertën klikoni këtu:

https://www.facebook.com/pg/RrjetiMeridianExpress/photos/?tab=album&album_id=3241075235954058&__tn__=-UC-R

Arkiva

Kategoritë