Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Zhduket një vajzë nga Ferizaj

Në raportin 24 orësh të Policisë së Kosovës, raportohet që një vajzë nga Ferizaj është zhdukur.

Rastin në polici e ka raportuar nëna e vajzës e cila ka treguar se e bija ishte larguar nga shtëpia dhe nuk është kthyer më.

Pas raportimit të këtij rasti policia ka filluar hetimet

Arkiva

Kategoritë