Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
Zbardhja e dhëmbëve me vetëm dy përbërës natyral

Shpenzimet globale në produktet e zbardhjes së dhëmbëve arrijnë në miliarda dollarë në vit.

Zverdhja e dhëmbëve është një pasojë e stilit të jetesës thonë stomatologët.

Sipas tyre, duhanpirja, kafeja dhe çaji janë shkaktarët kryesorë të zverdhjes së dhëmbëve.

Ushqimet dhe pijet me ngjyrë të errët si vera e kuqe, rrushi, boronica, shega e të tjerë ngjyrosin dhëmbët, sepse përmbajnë substanca që ngjiten me enamelin e dhëmbëve.

Arkiva

Kategoritë