Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
Vendi i cili ka shumë gjasa që po harroni ta pastroni në frigorifer

Le ta pranojmë – frigoriferi nuk është një nga artikujt që pastrohen më shpesh në shtëpitë tona.

Me sa duket, ka një vend të caktuar në të që duhet ta pastrojmë, megjithatë, sepse do të na ndihmojë të kursejmë para në planin afatgjatë.

Ekspertët e strehimit në Apartment Guide zbuluan se njerëzit ka të ngjarë të harrojnë të pastrojnë pas frigoriferëve të tyre, vendin ku ndodhen bobinat.

Bobinat e frigoriferit, ose bobinat e kondensatorit, zakonisht ndodhen në pjesën e pasme të frigoriferit dhe ndonjëherë nën të, poshtë dyerve.

Bobinat kanë për qëllim të ftohin dhe kondensojnë ftohësin, një kimikat i përdorur në frigoriferë për të parandaluar ngrohjen e tepërt të ajrit.

Nëse lihen të paprekura, bobinat mund të mbledhin pluhur dhe papastërti, gjë që do t’i bëjë ato të funksionojnë me më pak efikasitet, sipas kompanisë së riparimit të pajisjes Mr. Appliance.

Arkiva

Kategoritë