Hën, Maj 22, 2023
Banner Top
Banner Top
Vdesin nga koronavirusi dy persona në komunat serbe

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se dy persona nga komunat serbe kanë humbur betejën me koronavirusin.

“Më datë 21 prill 2020, nga Klinika Infektive është raportuar një (1) rast i vdekjes, e gjinisë femër me moshë 40 vjeç me vendbanim në Gjakovë dhe e konfirmuar me COVID-19 me datë 15.04.2020. Pacientja është hospitalizuar në Klinikën Infektive dhe trajtuar në Mjekimin Intenziv me Dg.COVID-19, Graviditas hbd 28.

Komuna e Zveçanit dhe Leposaviqit  kanë raportuar nga një (1) rast të vdekjes”, thuhet në njoftim.

Kujtojmë se numri i të vdekurve në nivel të shtetit ka arritur në 18./Familja Jonë

Youtube

Arkiva

Kategoritë