Sht, Kor 20, 2024
Banner Top
Banner Top
Vdekja e parë nga koronovirusi në Evropë

Një 80 vjecar ka vdekur nga koronovirusi në Francë – duke u shndërruar kështu në vdekjen e parë nga ky virus në Evropë.

Ministrja e Shëndetësisë në Francë, Agnes Byzyn, e ka konfirmuar këtë vdekje në oprët e hershme të së shtunës.

Ai ka treguar që 80 vjecari ishte një turist kinez që kishte mbërritur në Francë direkt nga provinca Hubei, më 16 janar.

Viktima ishte në një spital në Paris nga 25 janari dhe përvec tij i infektuar ishte edhe vajza e tij – mirëpo ajo raportohet të jetë në gjendje më të mirë.

Youtube

Arkiva

Kategoritë