Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Ushqimet që duhet t’i konsumojë një pacient me gastrit

Ushqimi që konsumoni mund të ju shkaktojë gastrit. Disa lloj ushqimesh mund t’i acarojnë simptomat e sëmundjes, përderisa të tjerat i zbusin ato.

Janë disa lloj ushqimesh që janë ideale për personat me gastrit e ato janë:

Ushqimet e pasura me fibra –  janë të duhura për gjithë sistemin digjistiv e nuk ka dyshim që janë ideale edhe për personat me gastrit.  Një prej ushqimeve që duhet me patjetër ta konsumojë një pacient me gastrit është brokoli, kjo për shkak që brokoli është burim i fibrave.

Ushqime të pasura me yndyrë të shëndetshme – këtu përfshihen ushqimet si: Salmoni, sardinet, farat chia dhe të gjitha ushqimet e tjera që janë të pasura me Omega 3. /Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë