Enj, Kor 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Tre familjet më të mëdha në botë – njëra familje i ka 94 fëmijë!

Koncepti mbi familjen ndryshon nga një kulturë në tjetrën.

Në shumë vende të botës – familja nuk përmbahet vetëm nga dy prindër dhe fëmijët, por ka vende ku njëri partner është i martuar me disa gra dhe ka shumë fëmijë.

Përmes këtij artikulli, ju do të mund të kuptoni për familjet më të mëdha në botë.

6 Large Families That Impressed the World

Ziona, është një burrë nga India që për herë të parë u martua kur ishte  17 vjeçar – ai ka një prej familjeve më të mëdha në botë, pasi ka 39 gra dhe 94 fëmijë.

6 Large Families That Impressed the World

Bates, është një familje amerikane nga Tennessee që kanë 19 fëmijë. Prindërit Gil dhe Kelly, u martuan në vitin 1987 – ata shprehen se asnjëherë nuk kanë dashur familje të madhe por ku u bën prindër për herë të parë e kuptuan sa shumë ju pëlqen fëmijët. Ata gjithashtu i kanë 10 nipër dhe mbesa.

6 Large Families That Impressed the World

Hanns, është një familje tjetër që vjen nga Skocia. Emma dhe Roy i kanë 13 fëmijë./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë