Hën, Maj 22, 2023
Banner Top
Banner Top
Thaçi: Ndihma e parë mjekësore erdhi nga Turqia

Presidenti Hashim Thaçi ka njoftuar se kanë arritur në Kosovë ndihma mjekësore nga Turqia.

“Sot pranuam një pako me ndihma mjekësore nga Turqia që do të ndihmojë në betejën kundër COVID-19. Kjo është ndihma e parë nga jashtë që ka arritur në Kosovë. I jemi mirënjohës Presidentit Erdogan, shtetit të Turqisë dhe popullit turk, që na ka dalë në ndihmë edhe në këtë kohë të rëndë, të cilën do ta tejkalojmë së bashku”

Youtube

Arkiva

Kategoritë