Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Testi që paralajmëron mjekët për rrezikun që nëna shtatzënë të lindë fëmijë me problem – Ku tjetër, pos në laboratorin Biohit

Laboratori Biohit sjell tek të gjithë pacientët risinë më të fundit në diagnostikimin prenatal nëpërmjet realizimit të testit të parë jo invaziv prenatal (NIPT) që mundëson skrinimin dhe identifikimin e riskut të fetusit për sëmundje monogenetike dhe gjithashtu bën të mundur detektimin e aneuploidive dhe mikrodelecioneve.

Në krahasim me testet e tjera Nifty, është testi më i saktë për të përcaktuar riskun që ka nëna për të lindur një fëmijë me çrregullime kromozomike.

Duke qenë se ky test realizohet që në javën e 10–të të shtatzanisë, nuk ka risk për abort pasi nuk është test invaziv dhe ka saktësi mbi 99%.

Doni ta kryeni një test të tillë? – Biohit është vendi ideal.

Biohit tashmë gjendet në disa komuna, si: Gjakovë, Deçan, Pejë dhe Istog.

Adresat:

Rr: “Wesley Clark” 140, Pejë 30000 ; Tel: 038 730 782 , 044 791 363

Rr: “Bujar Raka” nn, Gjakovë 50000; Tel: 038 748 242 , 049 560 300

Rr: “Mullinjëve”p.n., Istog 31000; Tel: 038 733 926 , 049 560 823

Rr: “Dëshmorët e kombit” p.n., Deçan 51000; +393 49 560 576

Për shëndetin tuaj, mos hezitoni! Zgjidh Biohit

Arkiva

Kategoritë