Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
Të hospitalizuar 12 pacientë me COVID-9 dhe 32 post-COVID

Në bazë të raportit të datës 11 nëntor 2021, në tërë Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, në trajtim mjekësor janë 44 pacientë, prej tyre 12 të konfirmuar me COVID-19 dhe 32 të tjerë post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, përderisa në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive ka një pacient.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-COVID, sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 4 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 28 pacientë post-COVID-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 1 pacientë

Spital i Pejës, 4  pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë.

Arkiva

Kategoritë