Mër, Jan 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Tatu artistja që ‘zbukuron’ plagët e trupit (FOTO)

Tatuazhet janë duke u bërë cdoherë e më të popullarizuara. Shumë persona mendohen gjatë për të realizuar një tatuazh dhe e bëjnë atë sa më të personalizuar.

Një tatu-artiste nga Vietnami ka zgjedhur që të realizojë tatuazhe në shenjat që shumë njerëz mund t’i kenë në trup dhe rezultati i këtyre tatuazheve është fantastik.

Më poshtë mund t’i shikoni disa prej punimeve të saj:

Tattoo Artist Makes Real Works Of Art Covering Sad Scars
Tattoo Artist Makes Real Works Of Art Covering Sad Scars
Tattoo Artist Makes Real Works Of Art Covering Sad Scars
Tattoo Artist Makes Real Works Of Art Covering Sad Scars
Tattoo Artist Makes Real Works Of Art Covering Sad Scars
Tattoo Artist Makes Real Works Of Art Covering Sad Scars
Tattoo Artist Makes Real Works Of Art Covering Sad Scars
Tattoo Artist Makes Real Works Of Art Covering Sad Scars
Tattoo Artist Makes Real Works Of Art Covering Sad Scars
Tattoo Artist Makes Real Works Of Art Covering Sad Scars

Arkiva

Kategoritë