Sht, Maj 27, 2023
Banner Top
Banner Top
Suksesi i një personi varet nga mbështetja që merr nga partneri!

Të zgjedhësh partnerin e jetës, është një prej zgjidhjeve më të vështira të jetës!

Zgjedhja e partnerit, nuk ka të bëjë vetëm me jetën personale që dy persona e kanë por edhe me suksesin që ata arrinë në karrierat përkatëse.

Ish Presidenti amerikan, Barack Obama, për shembull gjithë sukseset e tij në politikë ia atribuon gruas së tij.

Madje, për këtë gjë ekziston edhe një thënie që “prapa çdo burri të sukseshëm, qëndron një grua e suksesshme” – e njëjta del të jetë edhe për gratë.

Sipas një studimi të realizuar nga Carnegie Mellon Universit, burrat dhe gratë që i kanë partnerët mbështetës në atë që bëjnë, kanë më shumë shanca që të kenë sukses./Familja Jone

Youtube

Arkiva

Kategoritë