Pre, Jan 28, 2022
Banner Top
Banner Top
Stilet e grave me shamia (FOTO)

Moda  vjen në të gjitha format. Moda nuk njeh kulturë apo religjion.

Së fundmi nëpër rrjetin social Tëitter, janë duke qarkulluar disa fotografi të grave me shamia dhe stilin e tyre të vecantë.

Më poshtë mund t’i shikoni disa prej fotove të tyre:

Hijab-Fashion
Hijab-Fashion
Hijab-Fashion
Hijab-Fashion
Hijab-Fashion
Hijab-Fashion
Hijab-Fashion
Hijab-Fashion
Hijab-Fashion
Hijab-Fashion

Arkiva

Kategoritë