Pre, Gus 19, 2022
Banner Top
Banner Top
S’po mund të vendosni se ku ta bëni testin e kalciumit të jonizuar? – Drejtohuni te poliklinika Endomedica

Jeni bërë merak dhe dëshironi të dini se sa kalcium të jonizuar përmban trupi juaj? Poliklinika Endomedica është gjithmonë afër jush për këto shërbime.

Se nga cilat sëmundje dhe gjendje shëndetësore ndryshon niveli i këtij kalciumi mund t’i mësoni vetëm nga profesionistët e poliklinkës Endomedica.

Për shumë shqetësime shëndetësore, adresa tashmë është e qartë.

Shumë shqetësime shëndetësore gjejnë kurë vetëm te Poliklinika Endomedica

Kontakti:

Tel +38346262262, +38345960666

Email: [email protected]

Youtube

Arkiva

Kategoritë