Pre, Maj 20, 2022
Banner Top
Banner Top
Sot mbahet mbledhja e Komisionit për Shëndetësi, raporton ministri Latifi

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale sot mban mbledhje, ndërsa në rend dite është raportimi i ministrit të Shëndetësisë, Rifat Latifi.

Mbledhja e Komisionit mbahet në orën 10:00.

Ministri Latifi do të raportojë për punën dhe sfidat e Ministrisë së Shëndetësisë, roli mbikëqyrës i Ministrisë në raport me SHSKUK –në dhe strategjinë legjislative të Ministrisë së Shëndetësisë për vitin 2022.

Arkiva

Kategoritë