Mër, Dhj 8, 2021
Banner Top
Banner Top
Sot – dita e dytë e Kongresit të Dytë të Mjekësisë në Prishtinë

Sot është duke u mbajtur dita e dytë e Kongresit të Dytë të Mjekësisë në Prishtinë.

Sikurse edhe në ditën e parë, edhe sot, në qendër të diskutimeve në këtë Kongres po del të jetë onkologjia.

Gjatë ditës së djeshme po ashtu pati ligjërime nga ekspertë të fushës në lidhje me onkologjinë.

U prezantuan temat të cilat kanë qenë të parapara, si:

“Kurimi i kancerit nga praktika e përditshme te parandalimi dhe kërkimi”, “Radioterapia e ndihmuar nga nanogrimcat me Imunoterapia duke përdorur biomateriale të mençura në trajtimin e kancerit”, “Praktika në epokën e mjekësisë precize- përparësitë dhe sfidat, shëndeti mendor tek fëmijët me neoplazmë” etj.


Prezantuan ligjëruesit: Prof.Dr. Mentor Petrela, Dr. Bashkim Ziberi, Dr. Ekrem Maloku, Dr. Dafina Ademi Islami, Dr. Faton Sermaxhaj, Prof. Ass. Dr. Shemsedin Sadiku etj. /GazetaShneta

Arkiva

Kategoritë