Die, Gus 1, 2021
Banner Top
Banner Top
Sonte në “Takim virtual me Shëndritin” drejtori për punë sociale në Prishtinë, Vebi Mujku

Sonte, më fillim nga ora 21:00, në emisionin “Takim virtual me Shëndritin” do të jetë i ftuar drejtori për punë sociale në komunën e Prishtinës, Vebi Mujku, me të cilin do të flitet që ofron Qendra për Punë Sociale në Prishtinë.

Karriera e Mujkut është e gjatë sa i përket punëve sociale. I njëjti ka qenë edhe koordinator i disa prej projekteve të kësaj natyre në të shkuarën.

Ndërkohë, kushdo që ka pyetje për mysafirin në lidhje me temën që do të diskutohet, këtë mund ta bëjë duke u orientuar në faqet “Familja Jonë” në Facebook dhe Instagram, ose edhe gjatë kohës kur emisioni është duke u zhvilluar, në hapësirën për komente.

Cka ofron kjo qendër? Kush janë përfituesit e saj? Si veprohet në raport me fëmijët me kushte të rënda ekonomike? Janë vetëm disa nga pyetjet që do t’u jepen përgjigje me të ftuarin në studio.

Për këto dhe shumcka tjetër, ndiqeni emisionin më fillim nga ora 21:00, vetëm në faqen “Familja Jonë” në Facebook. /familjajone

Arkiva

Kategoritë