Die, Maj 16, 2021
Banner Top
Banner Top
Si të qëndroni të sigurt nga gripi?

Gjatë kohës së gripave, njerëzit frikësohen lehtë dhe shpeshherë bëjnë gjëra që nuk u bën mirë.

Ja disa prej shembujve se si veprohet e si duhet të veprohet në mënyrë që të jeni të sigurt gjatë kohës së ndonjë epidemie:

Mbani anëtarët e familjes që janë të sëmurë brenda në shtëpi

Parandaloni sëmundjen përpara se të shfaqen simptomat

Pastroni peshqirët menjëherë

Qëndroni të hidratuar

Hani pemë e perime

Në vende ku ka shumë persona përvec maskës përdorni edhe doreza

0 Comments

Leave a Comment

Arkiva

Kategoritë