Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
Si të identifikoni dhe pastroni qumështin e bllokuar në gjoksin tuaj

Seancat e ushqyerjes gjatë gjithë natës, fryrje, pompa gjiri, rrjedhje dhe më shumë. Ju ndoshta keni menduar se i keni dëgjuar të gjitha kur bëhet fjalë për gëzimet e ushqyerjes me gji të fëmijës suaj. (Po, ka vërtet disa momente të mahnitshme dhe të ëmbla, gjithashtu!)

Dhe pastaj ju ndjeni një gungë të fortë dhe të dhimbshme çfare eshte kjo? Mund të jetë një kanal qumështi i bllokuar. Por mos u trembni akoma – në fakt mund të pastroni bllokimin në shtëpi dhe t’i ktheheni rutinës tuaj normale shpejt. Sigurisht, është gjithmonë e mundur që gunga mund të përparojë në diçka më serioze, si mastiti.

Kanalet e qumështit të bllokuara ose të mbyllura ndodhin kur një kanal qumështi në gjoksin tuaj bllokohet ose përndryshe ka kullim të dobët. Ju mund të përjetoni një të tillë nëse gjoksi juaj nuk është zbrazur plotësisht pas ushqyerjes, nëse foshnja juaj anashkalon ushqimin ose nëse jeni nën stres – gjë që janë shumë nëna të reja, nëse jemi të sinqertë./healthline

Arkiva

Kategoritë