Pre, Sht 22, 2023
Banner Top
Banner Top
Si ndryshon fytyra e grave para dhe pasi bëhen nëna? (FOTO)

Fotografja nga Lituania, Vaida Markeviciute-Ramzmislavice,  pati një ide shumë të mirë për një projekt fotografik.

Ajo vendosi që t’i fotografojë gratë para se të bëhen nëna dhe pasi kanë lindur fëmijën e parë.

Projektin fotografik ajo e quajti “Becoming a Mother” dhe përmes këtij fotosesioni, ajo ka arritur që të pasqyrojë gjithë lumturinë që gjendet në sytë e nënave!

Më poshtë mund t’i shikoni fotografitë të këtyre grave para dhe pasi janë bërë nëna./Familja Jone

A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes
A Photographer Captures Women Before and After Becoming Mothers, and You Can See Everything in Their Eyes

Youtube

Arkiva

Kategoritë