Mar, Sht 19, 2023
Banner Top
Banner Top
Si mund ta largoni të nxehtit gjatë menopauzës

Gjatë periudhës së menopauzës, simptoma me të cilën përballen shumica e grave, është ndjenja e të nxehtit.

Ekspertët shëndetësor kanë treguar se pse keni ndjenjë të të nxehtit gjatë menopauzës, shkruan The Sun..

“Temperaturat në rritje mund t’i përkeqësojnë djersitjet gjatë natës dhe e bëjnë më të vështirë gjendjen”, thanë ekspertët.

Ata këshillojnë që të mbani me vete ujë për t’u lehtësuar ndjenjën e të nxehtit.

Për të lehtësuar këtë simptomë të menopauzës, ekspertët këshillojnë edhe që të vishni rroba me material më të hollë

Youtube

Arkiva

Kategoritë