Pre, Maj 26, 2023
Banner Top
Banner Top
Si bëhet tërheqja e fytyrës? (VIDEO)

Keni dëgjuar për tërheqjen e fytyrës?

Si kryhet kjo procedurë?

A është e rrezikshme?

Kush mund ta kryejë tërheqjen e fytyrës?

Sa seanca duhet të kryhen dhe sa shpesh?

Këtë shërbim mund ta bëni tek profesionistët siç është Klinika Z-Lab, nga e hëna në të premte.

Ndiqni intervistën në linkun e mëposhtëm për të kuptuar më shumë për tërheqjen e fytyrës:

Youtube

Arkiva

Kategoritë