Mër, Dhj 8, 2021
Banner Top
Banner Top
ShSKUK: Rritet numri i të hospitalizuarve post-COVID

Bazuar në raportimet e datës 23 nëntor 2021 nga klinikat COVID-19, në QKUK, por edhe spitalet e përgjithshme, vërehet rritje e numrit të pacientëve post-COVID-19, të cilët po kërkojnë trajtim spitalor.

Nga raporti rezulton se 34 pacientë janë të shtrirë si post-COVID, përderisa 16 të tjerë janë me coronavirus.

Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, përderisa në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive nuk ka pacientë.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-COVID, sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 3 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 32 pacientë post-covid-19

Spital i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Gjakovës, 8 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë.

Arkiva

Kategoritë