Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
ShSKUK po trajton 165 pacientë nga koronavirusi

Sipas raporteve të datës 5 tetor 2021 nga klinikat COVID-19, në QKUK dhe spialet e përgjithshme, në trajtim mjekësor nga COVID-19, po marrin 165 pacientë.

109 pacientë  janë nën asistim të oksigjeno-terapisë dhe 14 në gjendje të rënduar shëndetësore, në kujdes intensiv mjekësor.

Numri i pacientëve sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive,  35 pacientë

Klinika Infektive II ( Mjekësi Sportive) 10 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 25 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv, në Klinikë Infektive,  9 pacientë

Spitali i Prizrenit, 9 pacientë

Spitali i Gjakovës, 13 pacientë

Spitali i Pejës, 23  pacientë

Spitali i Gjilanit, 11 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 2 pacientë

Spitali i Mitrovicës, 12 pacientë

Spitali i Ferizajt, 17  pacientë

Arkiva

Kategoritë