Mar, Maj 17, 2022
Banner Top
Banner Top
ShSKUK: Në trajtim 8 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 3 të negativizuar

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 8 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 3 të tjerë post-Covid-19.

Me oksigjeno-terapi janë 6 pacientë, kurse në Mjekim Intensiv po trajtojhen 2 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme
Klinika Infektive, 5 pacientë
Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 2 pacientë

Spitali i Pejës, 2 pacientë
Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

Arkiva

Kategoritë