Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
ShSKUK: Në trajtim 25 pacientë me Covid -19

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në trajtim mjekësor janë 25 pacientë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë, si dhe16 të tjerë të negativizuar.

Sipas njoftimit të ShSKUK-së, me oksigjeno-terapi janë 26 pacientë, kurse në Mjekim Intensiv po trajtohen 6 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

-Klinika Infektive, 20 pacientë

-Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 4 pacientë

-Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

-Spitali i Prizrenit, 2 pacientë

-Spitali i Gjilanit, 7 pacientë

-Spitali i Pejës, 2 pacientë

-Spitali i Gjakovës, 2 pacientë

-Spitali i Ferizajt, 2 pacientë

Arkiva

Kategoritë