Sht, Dhj 4, 2021
Banner Top
Banner Top
ShSKUK: Në trajim 37 pacientë, 13 me Covid pozitivë dhe 24 post-covid

37 pacientë janë duke u trajtuar në klinikat Covid-19 dhe spitalet e përgjithshme.

13 pacientë janë të konfirmuar me COVID-19 pozitivë, kurse 24 pacientë po marrin trajtim mjekësor post-Covid.

14 pacientë janë me oksigjeno-terapi dhe 1 në mjekim intensiv.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 5 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 19 pacientë, post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 1 pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë

Arkiva

Kategoritë