Enj, Maj 19, 2022
Banner Top
Banner Top
ShSKUK: 44 pacientë në trajtim

44 pacientë po trajtohen nga COVID-19 në kuadër të klinikave të QKUK-së dhe spitaleve të përgjithshme, 30 janë të konfirmuar me Covid-19 pozitivë dhe 14 të tjerë të negativ. 

Me oksigjeno-terapi janë 30 pacientë. Në Mjekim Intensiv po trajtohen 5 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 21 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 4  pacientë

Klinika e Pediatrisë, 2 pacientë

Spitali i Prizrenit, 2 pacientë

Spitali i Gjilanit, 8 pacientëhttps://05e29ed399fd9ff943297aed4d6977dc.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Spitali i Pejës, 1 pacient

Spitali i Gjakovës, 3 pacientë

Spitali i Ferizajt, 3 pacientë. 

Arkiva

Kategoritë