Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
Shoqata e Nefrologëve të Kosovës mbanë konferencë për ditën botërore të veshkës

Ministria e Shëndetësisë përmes një postimi ka njoftuarr se sot rreth orës 11:00, do të mbahet konferencë nga Shoqata e Nefrologëve të Kosovës për ditën botërore të veshkës.

Sipas MSh në këtë konferncë do të diskutohet për fakte dhe këshilla rreth veshkëve dhe parandalimit të sëmundjeve të tyre.

“Fakte dhe këshilla nga Shoqata e Nefrologëve të Kosovës rreth veshkave dhe parandalimit të sëmundjeve të tyre.Nga ora 11:00, ne “Hotel International Prishtina”, shoqata ka organizuar konferencë shkencore kushtuar Ditës Botërore të veshkës.”, thuhet në njoftim.

Arkiva

Kategoritë