Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Shenja që tregojnë që keni në jetë një sociopat

Debatet e gjata me argumente dhe kundër-argumente, mund të jenë shumë dërrmuese. E kur kjo gjë bëhet me një sociopat, atëherë është e gjitha një sfidë tjetër. Kjo pasi sociopatët nuk dorëzohen asnjëherë dhe do të bënin gjithçka që të ju bëjnë juve që t’i besoni stories së tyre.

Më poshtë mund t’i lexoni disa prej shenjave që tregojnë që ju keni në jetë një sociopat:

Mendojnë që nuk është faji i tyre

Edhe nëse e dinë që e ke mirë, nuk e pranojnë asnjëherë

Presin gjithmonë për një reagim emocional nga ju

Humori i tyre mund të ndryshojë shumë shpejtë

Youtube

Arkiva

Kategoritë