Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
Rama: Shërbimi për Mamografi tash e tutje do të bëhet në kohë reale, pa listë të pritjes

Kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, përmes një postimi në facebook ka bërë të ditur se shërbimi për Mamografi tash e tutje do të bëhet në kohë reale, pa pasur nevojë të krijohet lista e pritjes për pacientët.

“Nuk do të ketë më listë pritjeje për mamografi, shërbimi ofrohet në kohë reale në QKMF dhe QMF – V”, ka shkruar ai, duke e cilësuar këtë një lajm të mirë për kryeqytetin.

Ai po ashtu ka shkruar se së bashku me stafin e Qendrës së Mjekësisë Familjare kanë indentifikuar nevojat dhe kërkesat e pacientëve.

Arkiva

Kategoritë