Mër, Kor 17, 2024
Banner Top
Banner Top
Radiologjia, metoda më e mirë për diagnostifikimin e sëmundjeve

Pacientët që kryejnë radiologji, mund të kenë imazhe të sakta të trupit.

Përdorimi modern i imazheve të trupit, apo skanerëve, njihen si një prej praktikave më të avancuara të mjekësisë, duke ua mundësuar mjekëve diagnostifikimin dhe menaxhimin e sëmundjeve të ndryshme.

Shumë prej mjekimeve të ditëve të sotme, kërkojnë teste radiologjike.

Për të kryer CT ju mund të drejtoheni tek Poliklinika Diagnostifikuese –Radiologjike CT Beni në Ferizaj.

Image may contain: text

Youtube

Arkiva

Kategoritë