Mar, Qer 18, 2024
Banner Top
Banner Top
Pse shumë persona nuk largohen nga lidhjet toksike?

Largimi nga një lidhje e gjatë toksike, mund të jetë shumë sfiduese dhe e vështirë.

Narcizoidët, abuzuesit dhe personat e tjerë toksik kanë një gjë të përbashkët: janë manipulues. Ata luajnë shumë lojëra të mendjes dhe mund t’i bëjnë të tjerët të bësojnë gjithcka cka ata u thonë. Prandaj, këta persona në një lidhje dashurie janë të tmerrshëm!

Lidhjet ku njëri partner është i tillë, kanë tendencë të jenë toksike. Por pse viktimat e këtyre lidhjeve vendosin të qëndrojnë në një raport të tillë?

Kanë shumë ankth dhe frikë

E shohin vetën në të njëjtën mënyrë se si partneri i sheh

Frikësohen nga gjykimi i shoqërisë

Youtube

Arkiva

Kategoritë