Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
Pse duhet ta përdorni qepën e kuqe?

Qepët si të bardhat dhe të kuqet përmbajnë shumë vlera ushqyese për organizmin tonë, duke përfshirë kalcium, magnez, kalium e vitaminat C dhe K.

Janë shumë të shëndetshme në të dyja format, si të gatuara si të pagatuara, transmeton nd. Ndihmojnë në shumë shqetësime shëndetësore dhe njëra nga to është edhe problemi me tiroiden

Dr. Igor Knjazkinfrom nga Petersburg, e ka treguar një recetë, ku thotë se në mbrëmje para gjumit duhet të preni një qepë të kuqe në atë mënyrë që lëngu të rrjedh nga ajo. Me gjysmën e qepës e bëni masazh qafën rreth gjëndrës tiroide dhe pastaj flini pa e pastruar qafën. Kjo sepse lëngu i saj e jep efektin më shumë gjatë natës!

Qepët kanë edhe efekte tjera, si: pastrimi i ajrit, pastrimi i gjakut, heqja e patogjeneve e baktereve, etj. Këto nënkuptojnë lëkurë të pastër, gjak të pastër dhe asnjë baktere në organizmin tuaj.

Arkiva

Kategoritë