Mar, Jan 25, 2022
Banner Top
Banner Top
Produktet natyrale për largimin e rrathëve të zi poshtë syve

Rrathët poshtë syve, padyshim që na e prishin bukurinë, dhe ne duhet t’i largojmë sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ju mund të përdorni krema nga më të shtrenjtat, por është shumë më e lehtë me këto ushqime.

Këto produkte të lira, janë shumë të dobishme kur bëhet fjalë për reduktimin e rrathëve të zinj poshtë syve, transmeton netdoktori.

Produktet janë:

-Hidhni pak qumësht bio në pambuk dhe fërkojeni poshtë syve

-Përdorni të bardhën e vezës, duke u përqendruar te zona ‘e zezë’

-Çaj të zi ose të gjelbër

-Qërojeni pataten, prijeni në feta dhe vendoseni poshtë syve

-Trangujt e prerë, procedura e njejtë me patatet

Arkiva

Kategoritë