Die, Jan 23, 2022
Banner Top
Banner Top
Prishtina sërish me më së shumti raste me COVID-19 për vetëm një ditë

111 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit.

Kryeqyteti sërish prinë me numrin e rasteve pozitive, me gjithsej 25 sosh.

“Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 25 raste, komuna Pejë 13 raste, komuna Gjilan 10 raste, komuna Gjakovë 7 raste, komuna Mitrovicë 7 raste, komuna Vushtrri 6 raste,
komuna Ferizaj 5 raste, komuna Drenas 4 raste, komuna Obiliq 4 raste, komuna Podujevë 4 raste, komuna Fushë Kosovë 3 raste, komuna Klinë 3 raste, komuna Rahovec 3 raste, komuna Skenderaj 3 raste, komuna Deçan 2 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Prizren 2 raste, komuna Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Istog, Kamenicë, Kaçanik, Lipjan, Novobërdë dhe Shtime”, shkruhet në komunikatën e IKSHPK-së.

Arkiva

Kategoritë