Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Poliklinika Endomedica vjen me një ofertë të volitshme për testin e intolerancës ushqimore

Poliklinika Endomedica ofron një mundësi ideale për kryerjen e testit të intolerancës ushqimore. Tanimë në këtë poliklinikë ju mund të paguani me Starcard deri në katër këste për ta kryer këtë test.

Përvecqë garantohet një trajtim tejet profesional, në Poliklinikën Endomedica mendojnë edhe për lehtësimin e pagesës pas kryerjes së shërbimit.

Testi bëhet përmes fijeve të flokut, ku analizohet rrënja e tij për ADN, duke zbuluar ushqimet intolerante të juaja.

A jeni mbipeshë apo nënpeshë? Keni gastrite? Keni dhimbje barku? Probleme të tretjes? Djegie dhe fryrje barku? Çrregullime në jashtëqitje? Probleme hormonale? Dhimbje të shpeshta të kokës? Ankth, stres, depresion? Pagjumësi? Luhatje emocionesh? Mungesë përqendrimi? Alergji të lëkurës, sinusit? Lodhje kronike? Fryrje të këmbëve dhe duarve? Anemi? Keni probleme menopauze? Probleme me sëmundjet reumatizmale? Keni toksina në trup? Mungesa Vitaminash? Mungesa Mineralesh? Keni rrezatime? – Atëherë adresa e duhur është Poliklinika Endomedica.

Për termine mund të kontaktoni në nr: +383 45 960666

Emaili: [email protected]

Lirë dhe mirë – askund si në Poliklinikën Endomedica

Arkiva

Kategoritë