Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Poliklinika Endomedica ofron mundësi për kryerjen e testit të intolerancës ushqimore

Në një kohë kur jemi më të ndjeshëm ndaj ushqimeve për shkak të temperaturave të larta gjatë verës, është e rëndësishme që t’i kushtojmë rëndësi të vecantë organizmit tonë.

Në këto raste është shumë e nevojshme bërja e testit të intolerancës ushqimore dhe joushqimore. E këtë e mundëson pikërisht poliklinika më profesionale në vend, Endomedica.

Testi i Intolerancës Ushqimore dhe Jo-ushqimore është test shumë i sofistikuar epigjenetik, që përmes fijeve të flokut përcakton në ADN-në tuaj, në nivel qelizor, se në cilat lloje ushqimesh, produktesh jo-ushqimore, aditive- emulgatore jeni intolerant. Përpos, kesaj, testi po ashtu tregon edhe mangësinë e mbi 85 vitaminave dhe mineraleve.

Mostrat dërgohen për testim në Angli, kurse terminet janë të obligueshme.

Sepse Poliklinika Endomedica mendon për shëndetin tuaj.

Kontakti për caktim të termineve:

Tel: 045 960 666

E-mail: [email protected]

Arkiva

Kategoritë