Mër, Dhj 8, 2021
Banner Top
Banner Top
Poliklinika Endomedica, me ofertë tejet të volitshme gjatë muajit nëntor

Meqenëse muaji nëntor njihet si muaji i ndërgjegjësimit ndaj sëmundjes së diabetit, Poliklinika Endomedica ka një ofertë tejet të volitshme për pacientët e saj.

Nga data 8 nëntor deri më 13 nëntor, shërbime si: vizita mjekësore, analiza Hba1c, matja e glikemisë, matja e tensionit dhe matja e BMI do të jenë të gjitha vetëm 15 euro.

Brenda kësaj kohe, ju mund të merrni edhe shërbime kardiologjike, si:

– Echo e zemrës- Ecg

– Matja e tensionit

– Analiza: Lipidograma

– Matja e BMI

(vetëm 20 euro)

Që shëndeti juaj të ketë prioritet, orientohu te Poliklinika Endomedica, aty ku garantohet një trajtim profesional.

Termini është i obliguar.

Tel: +38345 960 666

Email: [email protected]

Arkiva

Kategoritë