Sht, Dhj 4, 2021
Banner Top
Banner Top
Poliklinika Endomedica, adresë e duhur edhe për problemet pulmologjike

Përveç shumë problemeve të cilat trajtohen me shumë profesionalizëm, në poliklinikën Endomedica kryhen edhe shërbime pulmologjike.

E përbërë nga një staf profesional, Endomedica garanton shërbime tejet cilësore dhe sukses në trajtim.

Pulmologët kanë ekspertizë në llojet e mëposhtme të çrregullimeve të frymëmarrjes si :

Pneumonia (Pneumonia bakteriale, Pneumonia atipike, Pneumonia fungale, Pneumonia virale)

Sarkoidoza

Tuberkulozi

Hipoksemia

Tumoret e mushkërive

Tumoret mediastinale

Sëmundja obstruktive kronike (Emfizema, Bronkiti kronik, Astma, Bronkiektazia)

Sëmundja restriktive (Pakësimi i indit mushkëror, Sëmundjet e parenkimës mushkërore, Fibroza intersticiale, Efuzionet pleurale)

Sëmundjet vaskulare (Edema pulmonare, Embolizmi pulmonar, Hipertensioni pulmonar).

Të gjitha këto kryhen më së miri në Endomedica, në krye me pulmologun dr. Artan Haxhiaj.

Kontakti:

Tel: +38345960666

Email: [email protected]

Arkiva

Kategoritë