Enj, Maj 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Pesë spitale nuk kanë pacientë me COVID-19

ë pesë spitale të përgjithshme në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, nuk ka të shtrirë asnjë pacientë për trajtim spitalor nga COVID-19.

Sipas njoftimit të ShSKUK, Spitali i Prizrenit, Mitrovicës, Gjakovës, Ferizajt dhe Vushtrrisë në raportet e datës 13 mars 2022 kanë raportuar se nuk kanë pacientë me COVID-19. Ndërkaq, në Spitalin e Gjilanit dhe atë Pejës janë vetëm 3 pacientë me COVID-19.

Në Klinikën Infektive në trajtim janë 11 pacientë, prej tyre, 4 të konfirmuar me COVID-19 pozitivë.

Me oksigjeno-terapi në tërë ShSKUK-në, po trajtohen 11 pacientë, kurse në Mjekim Intensiv janë të shtrirë 3 pacientë.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 11 pacientë

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 3 pacientë

Spitali i Pejës, 1 pacient

Spitali i Gjilanit, 2 pacientë.

Arkiva

Kategoritë