Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Pesë nga mbathjet më të rehatshme për infermieret

Si pasojë e orareve të tyre të tejzgjatura dhe shpesh të vështira, infermieret janë ato që kanë sugjeruar pesë nga mbathjet më të rehatshme që duhet t’i përdorni. Të punosh në një turn 12-orësh është mjaft rraskapitëse, nëse nuk ke një palë atlete që janë të lehta dhe të rehatshme gjatë ditës.

Duhet theksuar edhe atë që, mbathja e këpucëve pa mbështëse mund të përkeqësojë dhimbjen në gjunjë, shpinë dhe ijë, si dhe të shkaktojë dhimbje të thembrave.

Pra, nëse jeni duke kërkuar për atlete që janë të gjithanshme, si për vrapime ashtu edhe për punë, më poshtë gjeni disa nga opsionet e sugjeruara nga infermieret.

MË TË VOTUARAT: Slow Man Women’s Walking Shoes

QË MUND TË PASTROHEN NË LAVATRIÇQE: Woman’s wool

ME TË MIRAT PËR HARQE TË LARTA: Akk Womens Walking

MBËSHTETJA MË E MIRË: Hoka Bondi 7

NGJYRA MË E MIRË: Adidas Women’s Cloudfoam

Arkiva

Kategoritë