Enj, Maj 19, 2022
Banner Top
Banner Top
Pesë modele flokësh që mund t’i bëni pa përdorimin e nxehtësisë

Harroni tharëset e flokëve, hekurin, figaron dhe pajisje të tjera të dëmshme

Ekspozimi i shpeshtë ndaj mjeteve të nxehta të stilimit të flokëve nuk është një ide e mirë, sepse dëmton flokët.

Pra, çfarë ka mbetur? Modele flokësh pa përdorimin e aparateve të nxehta!

Lexoni në vijim një listë me gjashtë modele flokësh pa nxehtësi që do të rrisin nxehtësinë këtë sezon.

1. Gërshet i ulët

Për një efekt të bukur dhe elegant, thjesht mblidhni flokët në një gërshet të ulët dhe përdorni kristale ose perla vezulluese në njërën anë.

2. Gërsheti në rreth

Është modeli i përsosur i flokëve kur dëshironi të hiqni qimet nga fytyra, por gjithsesi dukeni bukur!

3. Gërsheti flluskë

I shton një kthesë krejtësisht të re një gërsheti normal dhe praktikisht duhen vetëm dy minuta për t’u bërë.

4. Kaçurrelat çorape

Gjithçka që duhet të bëni është të mbështillni flokët gjysmë të lagur rreth një çorape dhe t’i lini gjatë gjithë natës.

5. Bisht i lartë

Është një top-model flokësh për ditët kur dëshironi të dukeni fantastike pa shumë përpjekje. Është elegante dhe konturon fytyrën si askush tjetër!

Arkiva

Kategoritë