Pre, Dhj 3, 2021
Banner Top
Banner Top
Pesë mënyra të thjeshta për t’u dukur menjëherë më trendi

Të dukesh më në modë nuk ka të bëjë gjithmonë me veshjen e trendeve më interesante, zotërimin e hileve të ndërlikuara të stilit ose veshjen e rrobave më të shtrenjta.

Mund të jetë vërtet aq e lehtë sa të futesh lirshëm në këmishën tënde, të vendosësh një palë syze dielli ose të shtosh më shumë shtresa në pamjen tënde.

Megjithëse nganjëherë kjo është më lehtë të thuhet sesa të bëhet, dhe ju akoma mund të mendoni, “Faleminderit për këshillën, por unë kurrë nuk do të dukem aq mirë sa këta yje të stilit të rrugës”, por çelësi që jesh në modë është vetëbesimi. E thjeshtë!

Edhe nëse një kombinim specifik ndihet jashtë zonës tuaj të rehatisë, thjesht lëvizni dhe silluni sikur është diçka që ju e vishni gjatë gjithë kohës – veshja juaj ka të bëjë më shumë me qëndrimin tuaj, sa me rrobat dhe aksesorët.

Nëse ende ju duhen disa këshilla, më poshtë gjeni pesë të rëndësishme:

Koordinata e ngjyrave

Zgjidhni dy ose tre ngjyra për të mbështetur veshjen tuaj përreth, dhe pastaj përfundoni me aksesorët tuaj – madje edhe grimin tuaj!

Përziej pëlhurat

Grumbulloni një tufë pëlhurash të ndryshme në një veshje – të thurura me shirita, shtypje lëkure gjarpri, mëndafshi, lëkurë – dhe përfundoni me super elegancë.

Vish një kostum që përshtatet

Kjo është një nga mënyrat më të lehta për tu dukur elegant. Çdo koordinim dypjesësh si një kostum pantallonash, kostum fundesh, set i thurur, apo edhe xhup duket automatikisht në modë.

Vish xhaketën në shpatulla

Mos mendoni për xhaketën tuaj si një xhaketë. Mendojeni si një pelerinë me mëngë që ju bien nga krahët.

Ndryshoni këpucët tuaja

Çfarëdo që normalisht të zgjidhni për këpucë, zgjidhni të kundërtën. Ndryshoni takat tuaja të larta për çizme të sheshta, atlete për takë të lartë dhe sandale për atlete. Sa më gabim të ndihet, aq më e drejtë është. 

Arkiva

Kategoritë