Mër, Maj 18, 2022
Banner Top
Banner Top
Përdorni qeset e çajit për të mbajtur pasqyrat tuaja pa vija

Kur mendoni për qeskat e çajit, mund të gjeni vetëm një gjë për të cilën ato janë të dobishme.

Epo, rezulton, ato janë gjithashtu çelësi për t’i mbajtur pasqyrat tuaja të pastra.

Eksperti i pastrimit Armen Adamjan ka shpërndarë një video ku tregon se si një qese çaji mund të largojë vijat nga pasqyrat tuaja.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të zhysni një qese çaji në ujë dhe më pas ta përdorni si një mjet për fshirjen e pasqyrave tuaja.

Pasi fshiu pasqyrën e tij me produktin, ai tregoi pamjen e saj të pastër kristal.

Arkiva

Kategoritë