Pre, Maj 20, 2022
Banner Top
Banner Top
Për shkak të COVID-19, edhe një shkollë në Prishtinë kalon në mësim online

Për shkak të shtimit të rasteve me koronavirus, shkolla e mesme e ulët “Mehmet Gjevori” në Prishtinë do të kalojë në sistemin online. Kështu është bërë e ditur nga kjo shkollë.

Në mësim online kjo shkollë do të kaloj nga dita e nesërme deri më 29 janar.

Për shkak se në shkollën tonë është rritur numri i nxënësve dhe mësimdhënësve të infektuar me Covid-19, Task Forca e Shkollës në bazë të udhëzimeve të IKSHP-së, vendosi që javën e ardhshme prej datës 24 janar deri më 29 janar 2022 mësimi të mbahet sipas skenarit C – mësimi të zhvillohet online”, thuhet në një postim në Facebook.

Arkiva

Kategoritë