Hën, Nën 29, 2021
Banner Top
Banner Top
Për një vakt të këndshëm, me plot vitamina – ushqehuni me bukën “Tonus”

Për një tryezë të begatë, me shumë vitamina dhe me pak kalori, buka “Tonus” është përbërësi kryesor dhe i domosdoshëm brenda saj.

E pasur me shumë fibra, buka “Tonus” stimulon dhe forcon peristaltikën e zorrëve dhe zvogëlon kohën e evakuimit të tyre pas pranimit të ushqimit, 7-8 orë.

Imagjinoni, të hani dhe të mos shtoni peshë fare – këtë e mundëson pikërisht kjo bukë që nuk liron yndyrëra të shumta në trupin tuaj dhe organizmi ushqehet shëndetshëm, pa efekte anësore.

Buka “Tonus” ka është e pastër ekologjikisht dhe konsumimi i saj i rregullt e pastron trupin nga substancat kancerogjene dhe substanca të tjera të dëmshme.

Përvec stimulimit të perstalitikës dhe funksioneve motorike, kjo bukë parandalon aneminë, stimulon gjakun dhe rritë hemoglobinën.

Kohëve të fundit ka pasur edhe bukë të tjera të ngjashme me bukën “Tonus”, por që dallojnë nga kjo e fundit për shkak se bazë e tyre është mielli, gjë që ndikon që këto bukë të kenë përbër.je më të ulët biologjike.

Ushqehu shëndetshëm, kujdesu për trupin tënd! Zgjidh “Tonus”!

Është e rekomandueshme për të gjithë.

Arkiva

Kategoritë